Skip to the content

Gratis på Egedal Rådhus: Fællessang for frihed

Tirsdag den 24. november kl. 17-18 byder Egedal til "Fællessang for Frihed", der afholdes over hele landet i anledning af ALSANG 2020 og udgivelsen af Højskolesangbogens 19. udgave.

Arrangementet byder på traditionsrige, folkekære og nye frihedssange fra Højskolesangbogen, og fællessangen løftes af to musikere på topniveau: musicalsangerinde Regitze Glenthøj og pianist Mathias Grove Madsen.

Sted: Borgertorvet på Egedal Rådhus, Dronning Dagmars Vej 200, 3650 Ølstykke
Arrangør: Egedal Musikskole og Kultur & Fritid

Her kan du bestille gratis billetter.

Arrangementet afholdes i henhold til regeringens aktuelle retningslinjer og anbefalinger for at mindske smitte med covid-19.

Vi sikrer behørig afstand mellem stole, håndsprit og tydelig skiltning.

Publikum kan bidrage til et godt arrangement ved at blive hjemme ved de mindste symptomer, og holde afstand til de øvrige gæster.

Når du køber billetter til dig selv og /eller dine nærmeste, sætter vi automatisk et sæde mellem jer og de næste der køber billet.

Om musikerne:

REGITZE GLENTHØJ
Regitze Glenthøj har medvirket i en lang række musicals på landets største scener, været solist ved talrige lejligheder, medvirket i tv-serier og lagt stemme til tegnefilm, speak og reklamer.
Regitzes musikalske hjerte banker for både den klassiske og rytmiske verden, og hendes stemme spænder således vidt fra jazz til klassisk, pop/rock samt musical og viser. Hun er uddannet fra Det Danske Musicalakademi og var medlem af DR PigeKoret i 12 år.

MATHIAS GROVE MADSEN
Mathias Grove Madsen er diplomuddannet pianist fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og har siden 1994 arbejdet professionelt som pianist, kapelmester, komponist, arrangør og dirigent i et utal af orkester-, kor- og teatersammenhænge bl.a. Danmarks Underholdningsorkester og Det Ny Teater. Han er desuden ansat som repetitør og akkompagnatør på Statens Scenekunstskole og Complete Vocal Institute.

Egedal Musik- og Kulturskole