Skip to the content

Syng Sammen i Egedal Musikskole udskyder starten til 2021

Vi ville normalt have startet Syng Sammen sæsonen ultimo september. Planen var klar, men så kom Coronaen! Det har betydet, at vi har udskudt starten indtil tirsdag den 23. februar 2021 og altså aflyst de tre datoer her i efteråret. Det vil være svært at gennemføre med noget, der bare tilnærmelsesvis ligner vores traditionelle facon. Vi afventer og håber på lempelser, der vil gøre det muligt at starte igen i 2021 og gennemføre Syng Sammen i februar, marts og april. Hvis det ikke er tilfældet, så vil vi selvfølgelig sørge for, at I bliver orienteret.

Kort fortalt om Syng Sammen:
- Syng Sammen foregår i Stenløse Kulturhus i tidsrummet 19.00-20.30 på seks udvalgte hverdagsaftener i løbet af sæsonen. Rammen er Store Sal, et fint lokale med god akustik, hvor der er mulighed for at vise teksterne på en storskærm. Der er en lille pause midtvejs, hvor Musikskolens ungdomssymfoniorkesters støtteforening servicerer publikum med gode ting til ganen.

- Syng Sammen har et fast orkester, der akkompagnerer de meget forskelligartede indslag. Husbandet består af flygel, elbas og to elguitarer. Pianisten (Anders Monrad), som underviser på Musikskolen, har tillige hver gang 10 minutter, hvor han spiller højdepunkter fra det klassiske klaverrepertoire (bl.a. Chopin, Liszt, Schumann og Brahms).

- Syng Sammen har 16 års erfaring, og har tilrettet faconen, så den tiltaler flest muligt. Målet er selvfølgelig, at der skal synges mange forskelligartede sange (Højskolesange, pop, Giro 413 m.v.). Der er stor interesse for at høre lokale gæster optræde undervejs. Det har givet plads til bl.a. lokale kor, orkestre og solister. Det har også været et godt forum for dygtige musikskoleelever, som har fået muligheden for at optræde for et større publikum.

- Syng Sammen har igennem årene nydt godt af et stort trofast publikum, som har fyldt den store sal i Stenløse Kulturhus.

Egedal Musik- og Kulturskole