Skip to the content

Christian Peter Sekjær


Kontakttelefon (privat): 25673870

Jeg har spillet i band og på bas lige så længe jeg kan huske. Gennem mange år med musik har jeg optrådt alverdens steder og på scener lige fra Roskilde Festival til div. havefester og turnéer. 

Jeg er uddannet musiker og musiklærer fra Rytmisk Musikkoncervatorium i København og har arbejdet med talentudvikling for de bedste upcoming producere, sangskrivere og bands på Bandakademiet i Roskilde. Når jeg til daglig ikke underviser i bas, er jeg en del af lyd-studiet The Roof i København. Her indspiller, producerer og skriver vi musik for andre og egne projekter; www.theroof.dk.

I Danmark har vi tradition for at uddanne vaske ægte verdensklasse bassister. Både “Bas Ida” og “NHØP” er to gode eksemlper på danske kvinder og mænd, der har spillet bas med nogle af de største stjerner i verden. Nogle bassister blir altså så bidt af det med at spille på bassen, at de vælger et helt liv med musik som levevej. Uanset hvilke drømme og ambitioner man har, starter vi alle sammen et sted.

Når vi er til solobas-undervisning spiller vi musik sammen. Vi opøver vores fingerteknik, periodefornemmelse, rytmiske forståelse og gehør. Vi dyrker lige netop den slags musik vi allerbedst kan lide og kommer også rundt i nye genrer og stilarter.  

Musiklokalet er et rum, hvor vi tager os tid til at lytte, hvor vi inspirerer hinanden og hvor der er plads til at lydene og tonerne vi frembringer ikke behøver lyde perfekt fra starten. 

Velkommen til bas!

Underviser i:

Elbas, kontrabas, ukulele

Læreplan: