Skip to the content

Strengeinstrument

Akustisk Guitar

Guitaren er et meget populært instrument. Den har en smuk klang, og den er ideel både alene og i sammenspil og bands.
Der undervises i akkordspil, fingerspil og melodispil, og der indgår så vidt muligt sammenspil i undervisningen.
Anbefalet begynderalder: Fra 2. Klasse.

El-bas

Generelt om undervisningen: Elbassen er et spændende instrument, der er en af de vigtigste bestanddele i næsten ethvert orkester, der spiller rytmisk musik. Du vil komme til at lære at spille i forskellige stilarter: rock, blues, funk, jazz m.v.
Leje af instrument: Man kan leje en el-bas i musikskolen og derudover evt. leje en lille forstærker.
Anbefalet begynderalder: Fra 3. klasse.

El-guitar

El-guitaren er et meget populært instrument, som de fleste kender. Den bruges mest til rock, pop og jazz. Hovedvægten lægges i starten på brugen af akkorder (becifringer), og kommer senere til at omfatte improvisation (soloer), node- og tabulaturspil. Guitaren er ideel til sammenspilsgrupper og bands og er også et rigtig godt soloinstrument.
Leje af instrument: Man kan leje en el-guitar i musikskolen og derudover evt. leje en lille forstærker.
Anbefalet begynderalder: Fra 4.klasse.

Guitarist og sanger

Er du sanger/sangerinde, og drømmer du om at kunne akkompagnere dig selv på guitar? Eller er du guitarist, der gerne vil blive bedre til at synge, mens du spiller? 
Vi tager udgangspunkt i dine ønsker, og du kan både lære at spille og synge sange du kender, eller selv forsøge dig med sangskrivning.
Undervisningen er soloundervisning for elever fra 12 år.

Klassisk/Spansk guitar

Klassisk/spansk guitar
Anbefalet begynderalder: Fra 2.klasse.
Generelt om undervisningen: Der spilles på klassisk/spansk guitar med nylonstrenge og bruges fodskammel. Der læres noder fra start.
Læs mere om undervisningen og guitaren på "Flemmings Guitarside":
http://www.weisdorff.dk/
Se en lille video om undervisningen i klassisk/spansk guitar:
Link til video
Kontakt lærer Flemming Weisdorff, for yderligere oplysninger.

Kontrabas

Kontrabas
Generelt om undervisningen:
Bassen er et spændende instrument, der er en af de vigtigste bestanddele i næsten ethvert orkester, der spiller rytmisk og klassisk musik. Du vil komme til at lære at spille i mange forskellige stilarter: klassisk,rock, blues, funk, jazz m.v.
Anbefalet begynderalder: Fra 5. klasse.

Lejrbålsguitar

Kunne du godt tænke dig, at du kunne tage guitaren og spille de populære sange, som alle elsker at synge med på? Så er det her nye tilbud noget for dig. 
Vi vil sammen finde nogle kendte sange, og gøre hvad der skal til for at du kan blive lejrbålsguitaristen for venner og familie.
Lejrbålsguitar tilbydes i Stenløse Kulturhus om onsdagen på to forskellige hold:  Hold 1 kl. 17.45-18.30 for 12-15 år og Hold 2 kl. 18.30-19.15 for +15 år.


Ukulele

Ukulele
Ukulelen er indenfor de sidste år blevet et populært instrument. Med Ukulelen kan man hurtigt lære at spille nogle gode sange, og så er instrumentet nemt at tage med alle steder. Ukulelen kan du leje af musikskolen.
Generelt om undervisningen:
Der undervises i akkordspil, melodispil og fingerspil. Der indgår så vidt muligt sammenspil i undervisningen.
Anbefalet begynderalder: Fra 2. Klasse.

Ukulelehold

Ukulelen er indenfor de sidste år blevet et populært instrument. Med Ukulelen kan man hurtigt lære at spille nogle gode sange, og så er instrumentet nemt at tage med alle steder.
Du kan gå til ukulele på hold i Stenløse Kulturhus om torsdagen kl. 17.15-18.00. Du kan også vælge at tilmelde dig soloundervisning. Ukulelen kan du leje af musikskolen.