Skip to the content

Musikgruppe 3 (slagtøj & bas)

Musikgruppe
I Egedal Musik- og Kulturskole kan du nu gå til instrument og sammenspil i et samlet fag – ”Musikgruppe”. I Musik–gruppen mødes 9 elever og 3 lærere, der spiller 3 forskellige instrumenter. Du tilmelder dig Musikgruppe på det instrument, som du har lyst til at lære (se nedenfor). En Musikgruppe-lektion varer 75 minutter, og undervisningen tilrettelægges af lærerne, så der både bliver tid til koncentreret undervisning på instrumentet og til sammenspil, hvor alle er sammen.

Hvem kan gå i Musikgruppe:
Musikgruppe henvender sig både til begyndere og til videregående elever. Se beskrivelsen ved hver enkelt Musikgruppe inden du tilmelder dig. Du kan selvfølgelig stadig gå til almindelig soloundervisning i Musik- og Kulturskolen, og vi anbefaler, at du tilmelder dig både soloundervisning og Musikgruppe på det instrument, du gerne vil spille. Husk at skrive 1., 2. prioritet osv. Det kan give mulighed for at du kan få plads på det ene fag, hvis der ikke plads på det andet.

Fordele:
Du indgår lige fra starten i et musikalsk fællesskab, hvor du møder nye venner. Du får mulighed for sammenspil på dit instrument helt fra starten.

Klik og hør Mikkel fortælle om musikgruppe: https://youtu.be/2vqpfBmLon4

Musikgruppe 3:
Slagtøj og bas
For begyndere fra 3. klasse.

Skriv ønsket instrument i kommentarfeltet, når du tilmelder dig.

Tilmeld dig