Skip to the content

Nyheder

Nye sammenspilshold

Hej ! Henrik og Benjamin mangler nogen at spille sammen med på deres nye sammenspilshold på Veksø Skole og i Stenløse Kulturhus. Holdene er for dig, der går i 3.-5. klasse.

Elever til workshop i Baltoppen

Tone of Voice Orchestra gav vores elever en kæmpe oplevelse i samarbejde med Baltoppen og Ballerup Musik- og Kulturskole.

Ganløsebandet søger musikere

Spiller du et instrument eller synger du, og ku du tænke dig at spille/synge sammen med andre, så har du chancen nu.
Egedal Musik- og Kulturskole starter 
’GanløseBandet’ på Ganløse Skole.

Fritidspas i Egedal

Alle børn og unge skal have mulighed for at deltage i fritidsaktiviteter uanset økonomisk baggrund. Derfor har Egedal Kommune en pulje til fritidspas, som gør det muligt at få tilskud til børn og unges fritidsaktiviteter.

Julekor på Lærkeskolen

Hvis du går i 0.-3. klasse og elsker at synge, så kom og syng det bedste fra højtiden i Stenløse.

Sangskrivning i Musik- og Kulturskolen

På sangskriverholdet arbejder vi med at skabe vores egen musik i en uformel, inspirerende og hyggelig setting, hvor vi kan inspirere hinanden og lære i fællesskab.

Egedal Musikfestival 2022

Egedal Musik- og Kulturskole fylder Egedal Centret med koncerter og aktiviteter lørdag den 18/6. Egedal Musikfestival afholdes i samarbejde med Egedal Centerforening.
Kom og nyd musik og kunst, få en snak med elever og medarbejdere fra Musik- og Kulturskolen - og gør dine indkøb til weekenden i centrets butikker. 

Musik- og Kulturskolen hjælper de unge med filmlyden

Behind the scenes. Klik her og se en lille film om, hvordan der arbejdes med lyden, når 8.-klasser laver film i Ung Egedals filmprojekt.

Musikkens dag i Egedal

En dag fuld af musik!

Musikkens dag byder både på spændende aktiviteter for instrumentklasserne i folkeskolen i Distriktsskole Ølstykke og for vores øvrige elever og forældre samt borgere i Egedal.

Musikkens Dag består af to arrangementer – et om formiddagen i Maglehøjhallen og et om aftenen i Stenløse Kulturhus. 

Buk og skrab - løgn og bedrag

Forårets børnemusical på Veksø Kro hedder "Buk og skrab - løgn og bedrag". Og det handler rigtig meget om bukken og skraben for mennesker, som opfattes som finere end andre.