Skip to the content

Nyheder

Sangskrivning i Musik- og Kulturskolen

På sangskriverholdet arbejder vi med at skabe vores egen musik i en uformel, inspirerende og hyggelig setting, hvor vi kan inspirere hinanden og lære i fællesskab.

Egedal Musikfestival 2022

Egedal Musik- og Kulturskole fylder Egedal Centret med koncerter og aktiviteter lørdag den 18/6. Egedal Musikfestival afholdes i samarbejde med Egedal Centerforening.
Kom og nyd musik og kunst, få en snak med elever og medarbejdere fra Musik- og Kulturskolen - og gør dine indkøb til weekenden i centrets butikker. 

Musik- og Kulturskolen hjælper de unge med filmlyden

Behind the scenes. Klik her og se en lille film om, hvordan der arbejdes med lyden, når 8.-klasser laver film i Ung Egedals filmprojekt.

Musikkens dag i Egedal

En dag fuld af musik!

Musikkens dag byder både på spændende aktiviteter for instrumentklasserne i folkeskolen i Distriktsskole Ølstykke og for vores øvrige elever og forældre samt borgere i Egedal.

Musikkens Dag består af to arrangementer – et om formiddagen i Maglehøjhallen og et om aftenen i Stenløse Kulturhus. 

Buk og skrab - løgn og bedrag

Forårets børnemusical på Veksø Kro hedder "Buk og skrab - løgn og bedrag". Og det handler rigtig meget om bukken og skraben for mennesker, som opfattes som finere end andre.

Rytmikposer til Musikværksted

På Boesagerskolen og Stenløse Privatskole har eleverne til Musikværksted fået poser med rytmikinstrumenter, blokfløjter, kazoo'er og andet spændende indhold. Poserne skal bruges i undervisningen, og eleverne må tage poserne med hjem, så de kan spille og øve sig derhjemme.
Det er et pilotprojekt, som vi er meget spændte på at følge.

Filmskolen har plads til dig!

Der er plads til flere elever i filmskolen i Egedal Musik- og Kulturskole! Tilmeld dig nu (hvis du tør 😃).

Babyrytmik i Stenløse Kulturhus

Er du på barsel? Så meld dig til babyrytmik i Musik- og Kulturskolen. Gør noget godt for dig selv og dit barn i 9 uger for kun 590 kr. Første hold starter den 4. november.

Valg af forældre-repræsentanter til bestyrelsen

Der skal vælges to forældrerepræsentanter til Egedal Musik- og Kulturskoles bestyrelse for perioden 2022-2025

SpilDansk i uge 44

I uge 44 fejrer vi SpilDansk med flere spændende arrangementer.